İskenderun Belediyesinde Halk Günleri Devam Ediyor

İskenderun Belediyesi’nin Halk Günü’nde, halkın istek, sorun, görüş ve önerilerini dinleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,yaptığı açıklamada, Halk Günleri’nin vatandaşların sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için önemli olduğunu belirterek, “Göreve başladığımız günden bugüne kadar, halkımızla iç içeyiz. Bizim için, her gün halk günü ama halkımızla daha rahat iletişim kurmak, onların sıkıntılarına daha fazla zaman ayırmak ve haftanın diğer günlerinde ise projelerimiz üzerinde sağlıklı çalışmalar yapabilmek amacıyla Salı gününü Halk Günü olarak belirledik. “dedi.

Her Salı günü vatandaşlarla doğrudan ve randevusuz bir şekilde, bir araya geldiklerini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Onların sorunlarını, istek ve taleplerini dinliyor, onlara çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bundan sonrada uygulamamız devam edecek. Sıkıntısı olan, bizden isteği olan tüm hemşerilerimizi, Salı Günleri belediyemize bekliyoruz. “diye konuştu.
İskenderun Belediyesinde Halk Günleri Devam Ediyor İskenderun Belediyesinde Halk Günleri Devam Ediyor

Önceki İçerikMüftü Taştan Çelik-İş Sendikasını ziyaret etti
Sonraki İçerikHatsu, Fatura İşlemlerinde 5 Taksitle Ödeme İmkânı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.