Belen “Atatürk Anıtı”nın Tadilat ve Bakımı Yapıldı

Belen Atatürk Anıtı ve çevresi bakım ve tadilat işleri Belen Kaymakamlığı ve hayırsever işadamı Sedat Uysal’ın katkılarıyla yaptırılmıştır.
Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, tadilat ve bakım işlerinin tamamlanması üzerine yaptığı açıklamasında; “Atatürk heykelinin bulunduğu kaidenin mermerlerinin değiştirildiğini, kaidede ve parkta bulunan rölyefler ile Atatürk e ait özlü sözleri içerir yazılar ile parkın boya bakım işlerinin yaptırıldığını, ayrıca rölyeflerin led lamba ile aydınlatılması ve anıt alanında kırılan mermerlerin değiştirilmesi işlerinin de tamamlandığını ifade ederek, çalışmalara destek veren hayırsever işadamı Sedat UYSAL’a bir kez daha Kaymakamlığım ve ilçe halkı adına teşekkür ederim” dedi.

Belen “Atatürk Anıtı”nın Tadilat ve Bakımı Yapıldı Belen “Atatürk Anıtı”nın Tadilat ve Bakımı Yapıldı Belen “Atatürk Anıtı”nın Tadilat ve Bakımı Yapıldı Belen “Atatürk Anıtı”nın Tadilat ve Bakımı Yapıldı Belen “Atatürk Anıtı”nın Tadilat ve Bakımı Yapıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.