Sağlıkçı öğrenciler ve velileri Kızılay’a kan bağışında bulundu

Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kızılay işbirliği ile okul bahçesinde anlamlı bir kan bağış kampanyası başlatıldı. Öğrenci ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği kan bağış kampanyası okulun bahçesinde Kızılay’ın açtığı çadırın içinde gerçekleştirildi. Bir damla kanın insan hayatı için ne kadar önemli olduğu günümüz şartlarında ham maddesi sadece insanda olan ve sağlıklı insanların mutlaka kan vermeleri bu insanlık yardımının hem can kurtarma hem de kan veren kişilerin verdikleri kan sonrası kan hücrelerinin yenilenmesi amacıyla çok yerinde bir etkinlik olduğu belirtildi. Okul bahçesinde kan bağışında bulunan veliler ise, “İskenderun Sağlık Meslek Lisesi olarak bilinen Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecilerinin çok titiz bir düşünceleri ve Kızılay iş birliği ile gerçekleştirilen bu etkinliğe katılarak onurla kan veriyoruz. İnşallah burada toplanan bu kanlar, ihtiyaç sahibi insanların hayatını kurtarır. Bu vesile ile gerek Okul idarecilerine gerek Kızılay yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi. İskenderun Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yetkilileri ise, “Okulumuz ve Kızılay İşbirliği ile kan bağış kampanyası düzenledik. Veli ve öğrencilerimiz kan bağış kampanyasına büyük destek verdiler. Bu gün Okulumuzun bahçesinde adeta panayır havasında geçen etkinliğimize katılan tüm velilerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz” dediler.

Sağlıkçı öğrenciler ve velileri Kızılay’a kan bağışında bulundu Sağlıkçı öğrenciler ve velileri Kızılay’a kan bağışında bulundu

Önceki İçerikDörtyol’lu Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Özal şehit oldu
Sonraki İçerikYunus Emre Mahallesinde Yollar Asfaltlanıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.