7. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu İste’de Yapılacak

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) önümüzdeki yıl düzenlenecek olan 7. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu’na ev sahipliği yapacak. 20-21 Nisan 2018 tarihlerinde İskenderun Teknik Üniversitesi Merkez Kampüsü’nde gerçekleştirilecek Sempozyum ile Anadolu’nun en eski yerleşim birimlerinden biri olan, inanç ve gastronomi turizmi başta olmak üzere birçok turizm aksiyonu alternatifine ve potansiyeline sahip olan Hatay’ın sektörde hak ettiği yere gelmesine katkı sağlanacak.
İskenderun Teknik Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alparslan Ateş, İSTE’de yedincisi düzenlenecek olan Sempozyum ile ilgili şunları söyledi: “Turizm alanında saygın ve önde gelen sempozyumlardan biri olan Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu’nun yedincisi 2018 yılı Turizm Haftası’nda Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir. Bu Sempozyum ile Anadolu’nun en eski yerleşim yerlerinden biri olan, başta inanç ve gastronomi turizmi olmak üzere birçok turizm aksiyonu alternatiflerine ve potansiyeline sahip ilimizin diğer sektörlerde olduğu gibi turizm sektöründe de hak ettiği payı alabilmesine katkı sunmayı amaçlamaktayız. Bu kapsamda ana teması oluşturularak 20-21 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 7. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumunun ilimize ve turizm sektörümüze hayırlı olması dilerim. Ayrıca bu Sempozyumun üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilmesi için büyük katkıları olan İSTE Rektörlüğümüze ve Turizm İşletmeciliği & Otelcilik Yüksekokulumuz akademik personeline teşekkür ederim”.

7. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu İste’de Yapılacak

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.