Arsuz’da yaz hazırlığı başladı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı öncülüğünde tüm ilçe protokolü ve Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen sahil temizliği etkinliğine katıldı. 15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle hem turizm ve çevre konusunda farkındalık yaratmak, hem de yaz sezonu hazırlıklarına start vermek amacıyla düzenlenen etkinlikte Kaymakam Sarı ve Başkan Culha, sahili, yeşili ve sahip olduğu doğa güzellikleri ile Arsuz’un turizm vizyonuna dikkat çekerek, güzellikleri keşfetmek ve tatilini iyi değerlendirmek için herkesi Arsuz’a davet etti.
Etkinlikte, kumsal temizleme makinelerinin başına geçerek renkli görüntüler oluşturan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Belediye Başkanı Nazım Culha daha sonra, şapka ve eldiven takarak ilçe protokolü ve öğrencilerle birlikte kıyı şeridindeki atık çöpleri tek tek toplayıp, çöp torbalarına attı.

“Arsuz, misafirlerini bekliyor”
Turizm sezonunda misafirleri güzel bir kumsalla buluşturmak için çalıştıklarını söyleyen Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, “Belediyemiz ve bütün kurumlarımızla birlikte bölgemizin ve ülkemizin incisi, turizm beldesi ve turizm ilçesi Arsuz’un yaz tatili öncesi, misafirlerimiz gelmeden sahilimizin temizliğine elbirliğiyle start verdik. Hem iş makinelerimizle, hem tüm kurumlarımız ve personelimizle aynı zamanda da bir farkındalık yaratmak adına bizde hep birlikte sahildeki çöpleri topladık. İş makinalarımız da kıyı kenarındaki taşları temizliyorlar. Misafirlerimizi güzel bir kumsalla buluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Turizm sezonunda ilçemiz bütün misafirlerini bekliyor. Bugün vesilesiyle Turizm Haftası’nı kutluyor, herkesi Arsuz’u görmeye davet ediyoruz. Yemyeşil ve güzel doğası ile su sporlarıyla her türlü aktivite ile Arsuz misafirlerini bekliyor” dedi.

“Arsuz, Hatay’ın gözbebeğidir”
Deniz kenti ve turizm ilçesi olan Arsuz’un sahilinin de temiz olması gerektiğine dikkat çeken Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Turizm Haftası münasebetiyle Sayın Kaymakamımız ve bütün ilçe protokol üyelerimiz ile birlikte sahilimizde bir temizlik kampanyası başlattık. Arsuz; Hatay’ın ve ülkenin gözbebeği bir turizm ilçesidir.. Bildiğiniz gibi bahar kıpırdadı, bahar bayramlarımızı da kutladık. Arsuz, sezona hazırlanıyor. Bütün misafirlerimizi bekliyoruz. Sezona, halkımıza ve misafirlerimize yakışır bir sahil yaratmak için bir aradayız. İnşallah, bu yıl vatandaşlarımız çok güzel bir kumsal ve denizle güzel bir tatil geçirecekler. 12-14 Mayıs’ta da doğa ve su sporları festivalimiz var. Orada da bütün misafirlerimize adrenalin, coşku ve heyecan dolu güzel anlar yaşatacağız” şeklinde konuştu.

Arsuz’da yaz hazırlığı başladı Arsuz’da yaz hazırlığı başladı Arsuz’da yaz hazırlığı başladı Arsuz’da yaz hazırlığı başladı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.