İskenderun Belediyesi Zabıta Ekipleri, Seyyar Hurda Toplayıcılarına Göz Açtırmıyor

İskenderun Belediyesi Zabıta Ekipleri, ilçe genelinde kurallara uymayıp gürültü kirliliğine yol açan seyyar hurda toplayıcılarına göz açtırmıyor.
İlçe halkının sağlığını huzurunu ve güvenliğini tehlikeye sokacak her türlü uygulamaya karşı 7/24 denetimlerini sürdüren Zabıta Ekipleri, seyyar hurda satıcıları ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor.
Çevreye verdiği görüntü ve gürültü kirliliği tespit edilen hurdacılara göz açtırmayan Zabıta Ekipleri, vatandaşın beğenisi topluyor.

İskenderun Belediyesine denetimler için teşekkür eden vatandaşlar ve esnaflar,”İskenderun Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Zabıta Ekiplerimizi aradığımız da bizlerin ihbarlarına dönerek sorunlarımızı çözüme kavuşturuyor. Trafik güvenliğini bozan ve çevre kirliğine neden olan hurda toplayıcılarına yönelik denetimlerden memnunuz. İskenderun Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil’e duyarlı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”şeklinde görüş beyan ettiler.

İskenderun halkının her daim hizmetinde olduklarını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise yaptığı açıklamada,”7/24 halkın hizmetindeyiz. Vatandaştan gelen ihbar ve şikâyetleri de göz önünde bulunduran ve en kısa süre de geri dönüş yapmaya çalışan İskenderun Belediyesi Zabıta Ekiplerimiz, 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Zabıta Ekipleri ulaşmak isteyen vatandaşların belediyemizi araması ve sorunu anlatması yeterli oluyor. “diye konuştu.

İskenderun Belediyesi Zabıta Ekipleri, Seyyar Hurda Toplayıcılarına Göz Açtırmıyor İskenderun Belediyesi Zabıta Ekipleri, Seyyar Hurda Toplayıcılarına Göz Açtırmıyor İskenderun Belediyesi Zabıta Ekipleri, Seyyar Hurda Toplayıcılarına Göz Açtırmıyor İskenderun Belediyesi Zabıta Ekipleri, Seyyar Hurda Toplayıcılarına Göz Açtırmıyor

Önceki İçerikArsuz’a yakışan kültür merkezleri yapılacak
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesi Ahşap Boyama Kursları Devam Ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.