Pamuk Eğitim Kurumları 2. Şubesini hizmete açarak, markasını tescilledi

İskenderun’da faaliyet gösteren Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları 2. Şubesini Karaağaç Filizkent Sitesi yanında düzenlenen törenle hizmete açtı. İskenderun’da yıllarını eğitime adayan ve Okul Öncesi çocukların yetişmesinde öncülük eden şehrimizin sevilen ve başarılı İş Kadınlarından Selma Türkoğlu, son derece modern, çağdaş bir eğitim kurumunu daha İskenderun halkının hizmetine sundu.
Şehir merkezine ilaveten Karaağaç Arsuz Yolu Filizkent Sitesinin yanında denize yakın bir mekanda sakin bir ortamda yer seçimi yapan Pamuk Eğitim kurumlarının yeni binası beğenildi
4 katlı eğitim kurumlarının açılışı yoğun katılımla gerçekleşti.
Pamuk Eğitim Kurumlarının Karaağaç Filizkent yanındaki 2. Hizmet binasının açılışını İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Yılmaz Balaman, İskenderun İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, Pamuk Eğitim Kurumları müdürü SelmaTürkoğlu ve öğrenciler birlikte gerçekleştirdiler.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, açılışta yaptığı konuşmasında, İskenderun’da kaliteli hizmet anlayışı ile Okul öncesi Eğitim hizmeti veren Pamuk Eğitim kurumlarının artık bir Marka olduğunu belirterek, Kurum kurucu müdiresi Selma Türkoğlu’na yaptığı yatırımlarından ötürü teşekkür etti. Seçkin davetlilerin katıldığı açılışta, Minik öğrencilerin Bale gösterisi görülmeye değerdi. Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Müdürü Selma Türkoğlu, açılışta yaptığı konuşmasında ise, “Bu iş bir ekip işidir. Bu günlere gelmemde ekibimin önemli bir rolü vardır. İskenderun’da okul öncesi eğitimde daha kaliteli hizmet edebilmek adına 2. Şubemizi de hizmete açmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz” şeklinde ifadelere yer verdi. Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında, minik öğrenciler için, çocuk oyun parkları, eğitim salonları, Atatürk Köşesi, El işi ve resim atölyeleri, spor salonu, Satranç salonları, Öğrencilerin dinlenebilecekleri odalar, mutfak son derece hijyenik lavabolar yer alıyor. Açılışa katılan davetliler ise, “Pamuk Okul Öncesi Eğitim kurumları, yıllardır başarılı çalışmalarını bu açılışla taçlandırdı. Eğitimde yer ve mekan son derece önemli. Bu bakımdan 2. Şubenin denize yakın ve sakin bir mekanda bulunması öğrencilerimiz ve biz veliler için de son derece yerinde bir karar. Pamuk Eğitim Kurumları yetkililerine gerçekleştirdikleri yatırımlarından dolayı ve çocuklarımıza kazandırdıkları eğitim yuvalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.

Adres: Karaağaç Mahallesi 44. Sokak No: 5 Filizkent Sitesi Yanı.
Arsuz/Hatay
Tel: (0326) 645 75 35
GSM : 0533 035 06 06

Pamuk Eğitim Kurumları 2. Şubesini hizmete açarak, markasını tescilledi Pamuk Eğitim Kurumları 2. Şubesini hizmete açarak, markasını tescilledi Pamuk Eğitim Kurumları 2. Şubesini hizmete açarak, markasını tescilledi Pamuk Eğitim Kurumları 2. Şubesini hizmete açarak, markasını tescilledi Pamuk Eğitim Kurumları 2. Şubesini hizmete açarak, markasını tescilledi Pamuk Eğitim Kurumları 2. Şubesini hizmete açarak, markasını tescilledi Pamuk Eğitim Kurumları 2. Şubesini hizmete açarak, markasını tescilledi Pamuk Eğitim Kurumları 2. Şubesini hizmete açarak, markasını tescilledi

Önceki İçerikİyi Beslenme Meme Kanseri Riskini De Azaltıyor
Sonraki İçerikYetim Dayanışma Günleri Down Cafe’de Kutlandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.