Şehit Pamir Caddesinde Asfalt Çalışması Başladı

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Ulucami caddesinden sonra Şehit Pamir caddesinde asfalt çalışmasının başladığını belirtti.
ESKİ ASFALTIN KAZIMI YAPILIYOR
Başkan Seyfi Dingil, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek,”İlçenin merkezi noktasındaki iki ana cadde asfaltlanıyor. İnşallah burayı da kısa süre içerisinde bu çalışmalarımızı tamamlayarak Şehit Pamir caddesini ilçemize yakışır bir görünüme kavuşturmuş olacağız. Ekiplerimiz gerek şehir merkezindeki gerekse merkeze uzak olan mahallelerimizde altyapı, sıcak asfalt, sathi kaplama, parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarını sürdürmektedir. Bu kapsamda ilçemizdeki önemli ana arterlerden biri olan ve toplu taşıma araçlarının da sık kullandığı Ulucamii Caddesi asfaltlandı ” diye konuştu.
KENT GENELİNDE ASFLALTLAMA ÇALIŞMALARI SÜRECEK
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ekiplerin çalışmaları büyük bir özenle yaptığını belirterek,”Şehit Pamir caddesi güzergâhında eski asfaltı kazıma çalışmalarının ardından asfalt serimi işlemi gerçekleştirilecek. Caddede yol çizgilerinin çizilmesinin ardından yol trafiğe açılacak. Kent genelinde asflaltlama çalışmaları sürecek. Yoğun bir şekilde sürdürülen çalışmalar kısa sürede tamamlanarak, cadde hizmete sunulacak.”diye konuştu.

Şehit Pamir Caddesinde Asfalt Çalışması Başladı Şehit Pamir Caddesinde Asfalt Çalışması Başladı Şehit Pamir Caddesinde Asfalt Çalışması Başladı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.