‘MAVİDEN ÖTE DENİZ’ karma resim sergisi Deniz Müzesinde Açıldı

‘MAVİDEN ÖTE DENİZ’ karma resim sergisi sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
İskenderun Deniz Müzesinde MAVİDEN ÖTE DENİZ karma resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi.
Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden 21 sanatçının katılımıyla 40 eserden oluşan karma resim sergisi İskenderun Deniz Müzesinde düzenlenen kokteylle sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
40 eserinden oluşan sergiyi gezen İskenderun Deniz Müzesi Komutanı Deniz Piyade Yarbay Bülent Özgen ve davetliler, sanatçılardan eserleri hakkında bilgiler aldı.
Sergisinin gezilmesinin ardından Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden 21 katılımcıya Deniz Piyade Yarbay Bülent Özgen tarafından sertifika verildi.
Resim sergisinin açılışında konuşan İnci GÜNDOĞAN KARAHAN;
‘’Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden ( İstanbul, Ankara, Konya, Nevşehir, Antalya, Antakya, Kırıkhan ve İskenderun’dan ) sanatçılardan oluşan grubumuz, İstanbul’dan Pervin ÖZEN’in İskenderun’dan İnci GÜNDOĞAN KARAHAN’ın önderliğinde kurulmuştur.21 sanatçının katıldığı karma resim sergimizde, 40 eser sergilenmektedir. Sergilenen resimler teknik olarak tuval üzerine yağlı boya, kağıt üzerine suluboya, kağıt üzerine akrilik, karışık teknik ve keçe konu olarak da deniz temasından oluşmaktadır. Sanat İskenderun’da diyerek yola çıktığımız bu sergimizin devamını görmek için büyük istek ve ilgi görmemiz bizi sonsuz mutlu etti. Sergimizin açılışında ve sertifikalarımızın dağıtılmasında bizlere desteklerini esirgemeyen Deniz Müzesi Komutanı Deniz Piyade Yarbay Bülent ÖZGEN’e çok teşekkürler ediyoruz’’ dedi.
İskenderun Deniz Müzesinde gerçekleştirilen açılışa İskenderun Deniz Müzesi Komutanı Deniz Piyade Yarbay Bülent Özgen, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden gelen 21 sanatçı ve çok sayıda sanatsever katıldı.‘MAVİDEN ÖTE DENİZ’ karma resim sergisi Deniz Müzesinde Açıldı‘MAVİDEN ÖTE DENİZ’ karma resim sergisi Deniz Müzesinde Açıldı ‘MAVİDEN ÖTE DENİZ’ karma resim sergisi Deniz Müzesinde Açıldı ‘MAVİDEN ÖTE DENİZ’ karma resim sergisi Deniz Müzesinde Açıldı ‘MAVİDEN ÖTE DENİZ’ karma resim sergisi Deniz Müzesinde Açıldı

Önceki İçerikİgev’ Den Muhteşem Konser Etkinliği
Sonraki İçerikArsuz Belediye Meclisi 5 gündem maddesiyle toplanıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.