İskenderun’da Altyapıda Tıkanıklıkları Önleme Çalışmaları Sürüyor

Yağmur yağışlarının yoğun olması ve yağışlar sonrasında oluşan sorunların çözümüne yönelik çalışmalar gerçekleştiren Genel Müdürlük, İskenderun ilçesinde su birikintisi sorununu tespit edilen bölgelerde temizlik yapıldığını ve tıkanma bulunan altyapının ekipler tarafından temizlendiğini açıkladı.

İskenderun ilçesi sahil kordonunda Cafelerin yoğun olduğu bölgelerde bulunan yağmursuyu tahliye kanallarında temizlik yapıldığını bildiren HATSU, yağmursuyu ızgaralarının iç kısımlarında katı atıklar ve taşlardan oluşan tıkanıklıkların temizlenerek bölgede ki su birikintilerinin önüne geçildiğini belirtti.

Yağmursuyu ızgaralarında ki temizliğin önemine dikkat çekerek vatandaşların daha dikkatli olması yönünde temennilerde bulunan İdare, herhangi bir sorunla karşılaşılması durumunda ALO 185 HATSU Arıza ve İhbar Hattı’na bildirilmesi gerektiğini hatırlattı.

İskenderun’da Altyapıda Tıkanıklıkları Önleme Çalışmaları Sürüyor İskenderun’da Altyapıda Tıkanıklıkları Önleme Çalışmaları Sürüyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.