Hatay’da ilk kez düzenlenecek olan İnşaat Fuarının Tanıtımı İTSO’da yapıldı

Hatay’da 3-7 Mayıs tarihleri arasında Hatay İnşatçılar Odası tarafından düzenlenecek olan Hatay İnşaat 2017 Hatay 1. İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Fuarının tanıtımı İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Hatay ekonomisine yön veren, istihdama katkı sağlayan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, firmalara yönelik düzenlenen fuarla organizasyonlarında üyelerinin taleplerini değerlendiriyor ve bu tür organizasyonlarda yer almalarına katkı sağlıyor.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz;“İTSO olarak İlki yapılacak olan Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarına biz de destek veriyoruz, üyelerimizin katılmaları için gereken girişimleri de yapacağız” dedi. İnşaat sektörünün önemine de vurgu yapan İTSO Başkanı Yılmaz; “Hatay’da ilk kez kurulacak olan fuarın inşaat firmaları için önemli bir fırsat olacaktır. Hatay’da inşaat sektörünün önü açık, önümüzdeki Suriye’de yaşanan olayların da sonra ermesi ile bu bölgelerde önemli bir Pazar da oluşacaktır. Dolayısıyla inşaat firmalarımız için bu bir fırsat olabilir” dedi.
Hatay İnşaatçılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş,ta Fuar hakkında bilgiler vererek, “Hatay’da ilk kez gerçekleştirilecek olan fuar ile ilgili çalışmalarımız ve bilgilendirme toplantılarımız yoğun bir şekilde sürmektedir. Bu gün de İskenderun’dayız. İskenderun’da inşaat sektöründe önemli firmalarımız bulunmaktadır. Suriye Pazar da Hataylı inşaat firmalarımız için önemli. Bu nedenle fuarı önemsiyoruz ve firmalarımızın katılmalarını bekliyoruz” şeklinde ifadelere yer verdi.
İmaj Medya Sahibi Cahit Aşkar da, firma yetkilileri ve Meclis üyelerine 3-7 Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleşecek olan Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarının yeri, durumu, fuar alanlarının ücreti, ve Fuarın genel yapısı hakkında sine vizyon destekli olarak sunum yaptı.
Hatay İnşaat 2017 Hatay 1. İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Fuarının tanıtım toplantısına İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Hatay İnşaatçılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş,İTSO Eğitim Vakfı Başkanı Doğan Erten, İTSO Meclis Başkan vekili Erol Aygen, İTSO Meclis üyeleri, İşadamları, İmaj Medya Sahibi Cahit Aşkar ve davetliler katıldı.

Hatay’da ilk kez düzenlenecek olan İnşaat Fuarının Tanıtımı İTSO’da yapıldı Hatay’da ilk kez düzenlenecek olan İnşaat Fuarının Tanıtımı İTSO’da yapıldı

Önceki İçerikBaşkan Vurucu ve Vekil Karasayar’dan “EVET TURU”
Sonraki İçerikİskenderun’da Altyapıda Tıkanıklıkları Önleme Çalışmaları Sürüyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.