Adalet Partisi Antakya İlçe Başkanlığı’na Murat Öz Atandı

1980 darbesiyle kapatılan Prof. Dr. Vecdet Öz liderliğinde yeniden açılan Adalet Partisi Antakya ilçe başkanlığına Murat Öz atandı.
İlçe Başkanlığına atanan Murat Öz’ün parti rozeti, Adalet Partisi Genel merkezinde Genel Başkan Vecdet Öz tarafından takıldı.
Adalet Partisi Antakya İlçe Başkanı Murat Öz yaptığı kısa konuşmada, “Adalet Partisi ailesi içinde olmaktan onur ve gurur duymaktayım. Yapacağımız çalışmalarda bu bayrağı daha da yukarılara çıkarmaya çalışacağım. Güveniniz için Adalet Partisi ailesine teşekkür ederim” dedi.
İlçe Başkanı Öz Antakya’da çalışmalara başladıklarını ifade ederek, “Genç arkadaşlarımla beraber ilk işimiz bize yakışır bir ilçe binası yeri bulmak. Bunun için görüşmelerimiz devam etmektedir. Türkiye’de bazı şeylerin iyiye gitmediği aşikar. Uzun yıllardır bürokrasinin ve siyasetin içinde olan Genel Başkanımız Sn. Vecdet Öz’ün Milliyetçi -Muhafazakar- Atatürkçü ve yenilikçi demokrat oluşu beni heyecanlandırdı. Adalet Partisi ile ilçemiz ve ülkemiz adına iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Adalet Partisi Antakya İlçe Başkanlığı’na Murat Öz Atandı Adalet Partisi Antakya İlçe Başkanlığı’na Murat Öz Atandı Adalet Partisi Antakya İlçe Başkanlığı’na Murat Öz Atandı Adalet Partisi Antakya İlçe Başkanlığı’na Murat Öz Atandı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.