30 Mart Ğid Sabatağş Bayramı seremonisi, Hatay’ı Arsuz’da buluşturdu

Arsuz Belediyesi, ilçede kutlanan ve baharın gelişini simgeleyen iki bayram arasındaki zaman zarfında bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceği Bahar Şenliği etkinliklerinin açılışını 30 Mart Ğid Sabatağş Bayramı seremonisiyle yaptı. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın ev sahipliğinde Akçalı Hizmet Binası’nda gerçekleşen bayramlaşmada protokol üyeleri ve halk, yeniden canlanmaya başlayan doğanın insanlara sunduğu bolluğu, bereketi, sevgiyi bayram tadında hep birlikte coşkuyla yaşadı. Baharın gelişini simgeleyen bayram seremonisi leyleklerin geçişiyle hem daha da renklendi, hem de günün önemine daha çok dikkat çekti.

Bayram kutlamalarına CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve eşi Emine Sarı, Arsuz Garnizon Komutanı Cengiz Çoban, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve eşi Selda Culha, Arsuz İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Emin Albayrak, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Arsuz Emniyet Müdürü Halil Karabacak, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Suzan Şahin Dudu, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, Hatay Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat, mahalle muhtarları, kamu kurum ve temsilcileri, CHP Hatay Milletvekili Aday Adayları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, işadamları, oda ve dernek başkanları ile çok sayıda davetli katıldı. Akçalı Hizmet Binası’nda verilen kahvaltıda, protokol üyeleri bayramın simgesi olan yumurtaları tokuştururken oldukça renkli görüntüler oluşturdu.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.