Başkan Nazım Culha,3 yıllık icraatlarını halkla paylaşacak

30 Mart, Arsuz için dönüm noktasıdır!

Arsuz Belediyesi, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerin ardından hem ilçe statüsüne kavuşmanın üçüncü yılını, hem de hizmette üçüncü yılını doldurmasını halkla birlikte kutlayacak. “Halkla birlikte, projelerle dolu 3 yıl” sloganıyla 30 Mart 2017 Perşembe günü Gümüş Otel Toplantı Salonu’nda Saat: 16.00’da düzenlenecek olan kokteylde üç yıllık hizmetlerini ve bundan sonraki hedeflerini anlatacak olan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ayrıca aynı gün sabah halkla birlikte bölgede geleneksel olarak kutlanan ve baharın gelişini müjdeleyen 30 Mart Ğid-il Sabatağş Bayramı Seremonisi ile halkla birlikte bayram coşkusunu paylaşacak.
Üçüncü yılı dolduracak olmanın yanı sıra, atalarından miras olarak bırakılan ve kültürel değeri bulunan 30 Mart Ğid-il Sabatağş Bayramı’nın da aynı tarihe denk gelmesi dolayısıyla 30 Mart’ın Arsuz’un değişimi ve gelişimi ile kültürel mirasının korunması açısından önemli olduğunu ifade eden Başkan Nazım Culha, 30 Mart 2017 Perşembe günü saat:10.00’da Akçalı Hizmet Binası’nda gerçekleşecek olan 30 Mart Bahar Bayramı seremonisi ile 3. yıl halkla buluşma kokteyline herkesi davet etti.

Başkan Nazım Culha,3 yıllık icraatlarını halkla paylaşacak Başkan Nazım Culha,3 yıllık icraatlarını halkla paylaşacak

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.