Sahil bandında akıllı,otomasyonlu ,ledli ve kameralı aydınlatma sistemi kurulum çalışmaları devam ediyor

İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri sahil bandında akıllı,otomasyonlu ,ledli ve kameralı aydınlatma sisteminin kurulum çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
IŞIKLARIN İÇERİSİNE KAMERA
Sahil şeridi daha aydınlık ve daha güvenli hale geldiğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Özellikle yaz aylarında İskenderun sahili vatandaşlarımız tarafından yoğun bir şekilde kullanılıyor. Sahilde dinlenen yürüyen vatandaşlarımız ile parklarda oynayan çocuklarımız artık daha aydınlık daha güvenli bir şekilde sahil bandını kullanabilecekler. Ekiplerimiz direklerin dikildiği noktalarda ledli aydınlatma ve ışıklandırma çalışmalarına başladı. Çalışma biten bölgelerde direklerdeki ışıklar geceleri çalışmaya başladı” dedi.

Çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Vatandaşlarımız yapılan hizmetten oldukça memnun. İskenderun’u daha huzurlu ve güvenli bir ortama ulaştırmak için yapılan bu çalışmalar, hem estetik olarak hem vatandaşlarımızın güvenliği açısından büyük önem taşıyor. Türkiye’de ilk defa İskenderun’da uygulanan otomasyonlu aydınlatma sistemi projesine büyük önem veriyoruz. Herşey İskenderun için” diye konuştu.

Sahil bandında akıllı,otomasyonlu ,ledli ve kameralı aydınlatma sistemi kurulum çalışmaları devam ediyor Sahil bandında akıllı,otomasyonlu ,ledli ve kameralı aydınlatma sistemi kurulum çalışmaları devam ediyor Sahil bandında akıllı,otomasyonlu ,ledli ve kameralı aydınlatma sistemi kurulum çalışmaları devam ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.