İskenderun’da Seçim Güvenliği ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti

TBMM’de 21 Ocak 2017 tarihinde kabul edilen 6771 sayılı “Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun”un 16 Nisan 2017’de halkoyuna sunulması ile ilgili iş ve işlemlerin sağlıklı ve düzenli bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla istişare toplantısı yapıldı.

23 Mart 2017 Perşembe günü saat: 10.30’da Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya; İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Kıdemli Binbaşı Çağın Taşkın, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül ve Siyasi Parti İlçe Teşkilatı Başkanları katıldı.

Referandum sürecinin ilçemiz ve ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulunarak sözlerine başlayan Kaymakam Özyiğit; Halkımızın oyunu kullanması ile ilgili iş ve işlemlerin huzur ve sükûnet içerisinde gerçekleşmesinin önemine değinerek, bu manada yürütülen çalışmaların ve gösterilecek olan hassasiyetin seçmen iradesinin sağlıklı bir şekilde sandığa yansıması, ülkemiz ve İlçemiz siyasi yaşamı ile demokratik hak ve özgürlüklerin eşit ve adil olarak kullanılmasına katkı sunacağını dile getirdi.

Kaymakam Özyiğit; İskenderun’un demokratik olgunluğa ulaşmış, huzurun, güvenliğin, birlik ve beraberliğin hâkim olduğu bir kent olduğunun altını çizerek, “Temennimiz, referandum sürecini İlçemize yakışır bir şekilde geçirebilmektir. Bu manada kadirşinas İskenderun halkının ve siyasi parti teşkilatlarımızın çok değerli temsilcilerinin gerekli hassasiyeti göstereceklerine olan inancım tamdır” şeklinde konuştu.

Toplantı esnasında, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan sunum eşliğinde, halk oylamasının huzur ve güven ortamı içerisinde yapılabilmesi açısından görüş alış verişinde bulunuldu.

İskenderun’da Seçim Güvenliği ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti

Önceki İçerikİskenderun’da Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor
Sonraki İçerikHbb ve Kosgeb İskenderun Hatmek’te Kursiyerlerine Sertifikalarını Dağıttı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.