Hbb’nin Hünerli Ellerinden Kurs Sonu Etkinliği

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından HATMEK’te (Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları),meslek edindirme ve hobi olarak verilen Pastacılık Çırağı Kursu’na gelen kursiyerler kurs sonu etkinliği gerçekleştirdi.
Gerçekleştirilen etkinliğe Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, HBB Genel Sekreteri Prof.Dr.Mehmet Maden, HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Gökhan Yıldırım, Hatay Huzur Evi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Kaymakçı, Hatayspor Kulüp Başkanı Aydın Toksöz, Hatay İnşaat ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş, kursiyerler ve birçok misafir katılım gösterdi.

Kişilerin ilgi, yetenek ve becerileri doğrultusunda açılan kurslarla toplumun her kesimindeki bireylere hitap ettiklerini dile getiren eğitmen Nurhan Sağlar,” HATMEK’te açılan kurslar içerisinde en ilgi çeken kurslardan bir tanesiyiz. Pastacı Çırağı Kursu’nda her yaştan bayanlarımız var. Ücretsiz verdiğimiz bu kurs sayesinde bayanlar hobi veya mesleki yeterlilik kazanarak pasta, kurabiye ve hamur işlerini yapabilme seviyesine gelmektedirler. Buradaki en önemli amacımız bayanların aktif ve üretken bir yaşama katılımlarını sağlamaktır” dedi.
Uzman eğitmenler önderliğinde 152 saat süren pastacı çırağı kursuna katılan kursiyerler, kursta öğrenmiş oldukları birbirinden lezzetli pasta, börek kurabiye ve hamur işlerini misafirlere sergilediler.

Ücretsiz verilen meslek edindirme ve hobi kurslarında eğitim gören kursiyerler, Başkan Savaş’a sürpriz doğum günü gerçekleştirdi. Pasta kesimini eşi Prof Dr. Nazan Savaş ile birlikte kesen Başkan Savaş, kutlama için kursiyerlere ve HATMEK personellerine teşekkür etti.
Hbb’nin Hünerli Ellerinden Kurs Sonu Etkinliği Hbb’nin Hünerli Ellerinden Kurs Sonu Etkinliği Hbb’nin Hünerli Ellerinden Kurs Sonu Etkinliği

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.