İSTE Rektörü Dereli, Öğrenci Konseyi ile bir araya geldi

Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli, İSTE Öğrenci Konseyi Başkanı Yunus Emre Amcalar ve öğrenci temsilcilerini İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Senato Salonu’nda kabul etti. Yeni konsey yönetimine ve başkanına başarılar dileyen Prof. Dr. Dereli, üniversitelerin en önemli var oluş sebeplerinden birisinin öğrenciler olduğunun altını çizerek; “Öğrenciler, üniversite ekosistemlerinin en önemli paydaşlardır. Öğrencilerimizin düşünceleri ve fikirleri, üniversitelerin gelişimine katkı yapan en önemli unsurlardır. Biz İSTE olarak, öğrenci odaklı bir Üniversite olmak istiyoruz, öğrencilerimizin Üniversitemizin gelişimine büyük katkı yapacağına inanıyoruz. Öğrencilerimiz ile bir bütünüz, bir aileyiz. Öğrenci Konseyimizden öğrencilerimizle aramızda bir köprü olmalarını diliyoruz. Tespit etmiş oldukları aksaklıkları, sorunları ve çözüm önerilerini bize ivedi iletmelerini istiyoruz, birlikte çözmek istiyoruz. Teknoversite vizyonu ile yola çıkan Üniversitemizde, öğrencilerimizin de bu vizyona katkı yapmasını ve büyük düşünmelerini istiyoruz. Bunun için gerekli olan inovasyon ve girişimciliğe dayalı öğrenme ekosistemini geliştirmeye çalışıyoruz. Sosyal faaliyetlerimizin sayısını ve niteliğini geliştirmeye çalışıyoruz” dedi.

İSTE Öğrenci Konseyi Başkanı Yunus Emre Amcalar ve toplantıya katılan öğrenci temsilcileri; Onur Eser Kök, Hayat Yağmur Turan, Rıdvan Oğuz Akbay ve Ali Kaman, Rektör Dereli’ye bu buluşma için teşekkür ettiler. Üniversitenin gelişiminden ve sunduğu imkânların her geçen gün artmasından memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler, karşılaştıkları veya kendilerine iletilen bazı problemlerle ilgili çözüm önerilerini ve yapmak istedikleri projeleri de paylaştılar.

İSTE Rektörü Dereli, Öğrenci Konseyi ile bir araya geldi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.