Yunus Emre Ortaokuluna voleybol ve futbol sahası

Hatay Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde eğitim gören çocukların sağlıklı ve nizamı alanlarda spor yapabilmelerine büyük önem veriyor. Bu çerçevede İskenderun ilçesine bağlı Yunus Emre Ortaokulunun bahçesi içerisinde bulunan voleybol ve futbol sahalarını yapılan çizgi çalışması ile belirledi.

HBB ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçede faaliyet gösteren ortaokul bahçesine, öğrencilerin spor yapabilmeleri için voleybol ve futbol sahası çizildi. Çalışmada görev alan Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, öğrencilerin sosyal aktivitelerini daha uygun ortamda yapabilmesi adına bu çalışmayı gerçekleştirdiklerini belirtti.

HBB tarafından yapılan çalışma ile en fazla okul öğrencilerini mutlu oldu. Çizimleri teneffüslerde büyük bir dikkatle izleyen öğrenciler, zaman zaman da çalışmalara eşlik etti. Yapılan çizgi çalışmasıyla iki ayrı spor sahasına kavuştuklarını kaydeden öğrenciler, bundan böyle voleybol ve futbol oynamak için başka sahalara ihtiyaç duymayacaklarını söyledi. Okul yetkilileri ise çocuklara kazandırılan sahalar için Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yunus Emre Ortaokuluna voleybol ve futbol sahası Yunus Emre Ortaokuluna voleybol ve futbol sahası

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.