Başkan Seyfi Dingil’den Bayan Meclis Üyelerine Çiçek

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Mart ayı meclis toplantısında kadın meclis üyelerinin ve tüm kadın katılımcıların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, çiçek takdim etti.
İskenderun Belediye Meclisi Mart Ayı son toplantısını İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, başkanlığında gerçekleşti.
Meclis toplantısı öncesinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kadın meclis üyelerinin ve tüm kadın katılımcıların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
Konuşmasında kadınların emeklerine olan şükranlarını dile getiren Başkan Seyfi Dingil, “Kadınlarımız bizlerin baş tacı, her şeyimiz. Onlar bizlerin en büyük destekçisi. Bu anlamda, eşlerimizin, analarımızın, bacılarımızın, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kadın meclis üyelerine, gazetecilere ve belediye personeline çiçek takdim etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Seyfi Dingil’den Bayan Meclis Üyelerine Çiçek Başkan Seyfi Dingil’den Bayan Meclis Üyelerine Çiçek Başkan Seyfi Dingil’den Bayan Meclis Üyelerine Çiçek Başkan Seyfi Dingil’den Bayan Meclis Üyelerine Çiçek

Önceki İçerikKaymakam Sarı, Arsuz’a 5 Yıldızlı Otel yapılacağı Müjdesini verdi
Sonraki İçerikTürgev Heyeti Başkan Seyfi Dingil’i Ziyaret Etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.