İskenderun Chp Referandum Çalışmalarına Devam Ediyor

CHP Hatay İl Başkanı Mehmet GÜZELMANSUR, referandum süreci ile ilgili, CHP İskenderun ilçe başkanlığında, CHP İlçe Başkanları ile bir toplantı düzenledi. Toplantıya CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap’ta katıldı. Başkan Güzelmansur Referanduma hazır olduklarını belirterek
YAPTIĞI AÇIKLAMADA,
Önümüzdeki sürecin bir seçim süreci değil, İnsanların evet hayır tercihlerinin sorgulanacağı bir referandum dönemi olduğunu belirterek, ” Ne hazindir ki, evet diyecek olan ile hayır diyecek olan arasında kapanmaz bir uçurum açıyorlar. Hayır verecek olanları terör safında diye lanse ediyorlar. Bu büyük ayıp ve halkın iradesine saygısızlık. Vatandaş sandığa gidip, dilediği tercihi yapmakta hürdür. Bu tercihi, onu kötü yapmaz.
Bu tercihinden dolayı ona kötü denilemez. Anlaşılan o ki, referandum süresince aynı siyaseti izlemeye devam edecekler. Çünkü, çok inanarak çıktıkları bu yolda yalnız kaldıklarının farkındalar. Bu Anayasa değişikliği meselesinin, milletin gündeminde olmadan ortaya çıktığını artık saklayamıyorlar. Neymiş efendim Fetö de hayır diyecekmiş. Fetö ne derse desin bize ne? Fetö, dün her işinizin ortağıydı. 2010 referandumunda mezardakiler de çıkıp evet dedin diye dua eden, dönemin hoca efendisi, sizin siyaset arkadaşınız Fetö değil miydi? Şimdi kalkmış bir de, hayır diyenler terörist, evet diyenler vatansever edebiyatı parçalıyorsunuz. Bu millet neyin ne olduğunu artık görüyor. Bari milletin özgür iradesine karışmayın. Elinizde her türlü imkan var. Medya olanağı var. Telefon tapeleri ifşa olan iş adamlarınızın aktardığı paralar var. Çalışın. Ama çalışırken, milleti bölmeye yönelik ifadeler kullanmayın. Millete yazık etmeyin. Bölünmeye çanak tutmayın. ” dedi.

İskenderun Chp Referandum Çalışmalarına Devam Ediyor İskenderun Chp Referandum Çalışmalarına Devam Ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.