Farklıyım, Çünkü Akredite Belgeli İşgücüyüm Projesi Kariyer Günleri Gerçekleşti

Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülen FARABİ Projesi kariyer günleri yapıldı. Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Sekreteri Mehmet GÜNGÖR, İskenderun Körfezinde faaliyet gösteren Sanayici ve İş Adamlarından Payas OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nihat AKKADOĞLU, Payas OSB Yönetim Kurulu Üyesi Osman TUFAN, Payas OSB Müdürü Necdet ÖZKUL ve İsdemir Eğitim Müdürü Dr. İsmail BARIN’ın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte mesleki eğitim alan kursiyer ve öğrencilerle sektör temsilcilerinin buluşması sağlanmış, etkili bir diyalog ortamı oluşturulmuştur. Ayrıca başarılı olan kursiyerlere mesleki yeterlilik belgeleri verilmiş, sanayici ve iş adamları tarafından iş teklifleri sunulmuştur. Bununla birlikte katılımcılar,Payas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bulunan bölümlerin mesleki çalışmalarını da yerinde görme ve inceleme imkanı bulmuşlardır.

Farklıyım, Çünkü Akredite Belgeli İşgücüyüm Projesi Kariyer Günleri Gerçekleşti Farklıyım, Çünkü Akredite Belgeli İşgücüyüm Projesi Kariyer Günleri Gerçekleşti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.