Başkan Seyfi Dingil: Yetim ve Öksüz Vatandaşlarımızın Yanındayız

İbni Sina Anadolu Lisesi Öğrencileri “İyilikte Yarışan Sınıflar” projesi kapsamında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar her zaman yardıma muhtaç, yetim, öksüz vatandaşlarımızın yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Belediyemizin imkanları ölçüsünde elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz. Sizlerin bu anlamlı projesini destekliyoruz. Bu projenin gençlerimiz arasında yardımlaşma ve dayanışma duygusunu arttıracağına inanıyorum. Sizleri kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

İbni Sina Anadolu Lisesi Öğrencileri ise “Sınıfça birlik olduk, bir yetime kardeş olduk. Proje kapsamında sınıf olarak bir yetim kardeşimizin ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçtik. Her sınıfın bir yetimin ihtiyaçlarını karşıladığı bu kampanya ile “iyilik köprüleri” kuruluyor. Sizleri ziyaret ederek hem projemiz hakkında bilgi vermek hem de sizlerin yetim ve öksüz vatandaşlarımızın için yapmış olduğunuz çalışmaları öğrenmek istedik. Projemize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştular.

Başkan Seyfi Dingil: Yetim ve Öksüz Vatandaşlarımızın Yanındayız

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi 6 Aylık Geçici Personel Alacak
Sonraki İçerikHatsu Personelleri Sağlık Taramasından Geçirildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.