ELİT VİSTA PARK Konutları Kuyumcu Hüseyin Fırat Güvencesiyle yükseliyor

İskenderun’da Kuyumculuk sektöründeki başarısını iş hayatında da sürdürmeyi hedefleyen İş adamı Hüseyin Fırat’ın sahibi olduğu Elit Vista Park konutlarının kaba inşaatı tamamlandı. Deniz Alayı yanında Gözde Tıp Merkezinin hemen arkasında Tatil köyü tadında rezidansların yer aldığı konutlarda Örnek Daireler de görücüye çıktı. Dağ ve deniz manzarasına hakim konutların yer aldığı Elit Vista Park Rezidanslarında, şelale, yüzme havuzları, 300 metrekare kapalı yüzme havuzları, 300 metrekare açık havuz, 650 metrekare teras keyfi, Lig Tv, Sosyal Yaşam alanları, Çocuk oyun parkları ve yürüyüş parkurları yer alıyor. İş adamı ve yatırımcı olarak 2017 yılından umutlu olduklarını belirten Elit Vista Park Rezidansları sahibi Hüseyin Fırat, 99 bin TL Peşinatla konut teslimi yaptıklarını belirterek, “Kuyumcu Hüseyin Fırat güvencesiyle halkımıza huzurlu bir tesis kazandırmanın onurunu yaşıyoruz. Kaba inşaatlarımızı tamamladık ve ince işlere başlıyoruz. 2018 yılında konut teslimi yapacağız. Halkımızın huzurlu ve güvenli aile ortamında olmaları için en ince detayları düşünerek, konutlarımızı inşa ediyoruz. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi. Yeni konutlarını gezen vatandaşlar ise, Elit Vista Park Rezidanslarında Tatil Köyü tadında ve modern konutlarda yaşamanın hayalini kurduklarını ve 2018 yılında Kuyumcu Hüseyin Fırat güvencesiyle konutlarına kavuşacaklarını söylediler.

ELİT VİSTA PARK Konutları Kuyumcu Hüseyin Fırat Güvencesiyle yükseliyor ELİT VİSTA PARK Konutları Kuyumcu Hüseyin Fırat Güvencesiyle yükseliyor ELİT VİSTA PARK Konutları Kuyumcu Hüseyin Fırat Güvencesiyle yükseliyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.