İskenderun’da Dilencilere Geçit Yok

İskenderun Belediyesi Zabıta Ekipleri ilçe merkezinde değişik noktalarda dilencilik yapanlara yönelik operasyon düzenledi.
Cadde, sokak ve camii önlerini dolaşan ekipler, dilencileri topladı.
Zabıta Amirliği ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda çocuklarıyla ilçe dışından geldikleri tespit edilen dilenciler hakkında yasal işlem yapılanlar uyarıldıktan sonra Zabıta ekipleri tarafından otogara götürülerek ilçelerine gönderildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İskenderun Belediyesi Zabıta Müdür Bekir Aksoy, İskenderun Belediyesi Zabıta Amirliği olarak, dilencilere karşı rutin operasyonlara devam ettiklerini belirtti.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise yaptığı açıklamada, “İlçemiz halkının manevi duygularını sömüren bu insanlara müsaade etmeyeceğiz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bu tür denetimlerimiz ve toplamalarımız devam edecek. İskenderun Belediyesi yaşamın her alanında halkın huzuru için görev başındadır” dedi.

İskenderun’da Dilencilere Geçit Yok

Önceki İçerikPirireis ve Cumhuriyet Mahallesi Asfaltlanıyor
Sonraki İçerikŞubat Ayı Hatay FETÖ Operasyonu Verileri Açıklandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.