Prof. Dr. Aziz Sancar Parkında Çalışmalar Başladı

İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerimiz havuzlu çarşının arka kısmında bulunan Prof. Dr. Aziz Sancar parkında çiçeklendirme, peyzaj ve çevre düzenleme çalışması yapıyor.
Park Bahçe Müdürü Aylin Selçuk, şehir genelinde parkların rutin bakımlarının yapıldığını belirterek bakım çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirtti.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da kentin dört bir yanında çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirterek,” Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerimiz Prof. Dr. Aziz Sancar parkında daha modern hale getirmek için çalışma başlattı. Çalışma kapsamında park alanında peyzaj çalışmaları yapılıyor. Park’ta yeşil alanlar genişletilecek ve çiçekler ile park alanı renklendirilecek. Parktaki ağaç sayısı artırılacak. Belediye olarak her alanda hizmet atağına kalkmış durumdayız. Ekiplerimiz kentin dört bir tarafından yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu parkımızda yenilendiğinde güzel bir görünüme kavuşacak. Her şey İskenderun için” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çevreye her zaman büyük önem verdiklerini belirterek,” Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar yeni park ve yeni yaşam alanları oluşturduk. Parklar sadece çocuklar için değil, yetişkinler içinde hizmet verecek şekilde dizayn ediliyor. Bu parkımızın ismine Nobel Ödülü kazanan Prof. Dr. Aziz Sancar ismini vermiştik. Adına yakışır bir park için titizlikle çalışmalar sürüyor” diye konuştu.

Prof. Dr. Aziz Sancar Parkında Çalışmalar Başladı Prof. Dr. Aziz Sancar Parkında Çalışmalar Başladı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.