Mehmet Güzelmansurdan ‘‘Hatay Hayır’’ Diyor!

CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Partisinin milletvekilleri, belediye başkanları önceki dönem il başkanları, önce ki dönem milletvekilleri ve partililere Hatay’da Hayır çıkması için yapılacak çalışmaların anlatıldığ bir toplandı düzenledi. Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk YILMAZ’da katıldı. Düzenlenen toplantı da faklı partilerin ve il, ilçe başkanlarıda yer aldı.
CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur ‘‘Halkımızın evinde pişen aşı, cebinde çocuklarını geçindirecek parası yoksa Allah aşkına söyleyin kim ne yapsın başkanlığı. Bugün biz aslında Hatay olarak sadece başkanlığa hayır demiyoruz başka neyemi hayır diyoruz.
Yanlış politikalar sonucu Hatay’ın komşu ülkelerle ticareti nerdeyse sıfırlandı aslında biz yoksul bir Hatay’a hayır diyoruz.
Sanayisi çökmüş binlerce gencinin ekmek parası için umut kapsı olarak görüp sevdiklerinden ayrı yurt dışına gitmesine hayır diyoruz.
Zengine sağlanan mazot indirimini amik ovasında çiftçilere sağlamayanlara hayır diyoruz.
Neredeyse Komşu her ile sağlanan teşviği bizlere reva görenlere hayır diyoruz.
Suriyelilere sağlanan desteğin yarısını bile kendi halkına sağlamayanlara hayır diyoruz.
En büyük geçim kaynağı olan turizmi biten bir Hatay’a hayır diyoruz.
Bugün ekonomisi çökmekte olan bir Hatay’a hayır diyoruz.
Ve daha sadece ilimiz Hatay’ın neden hayır diyeceği hususunda size yüzlerce madde sayabilirim.
Bugün referandum çalışmalarımızın startını verirken ilimiz Hatay’ın en az yüzde altmış ve yetmiş aralığı ile hayır diyeceğini buradan sizlere müjdeliyorum.
23 Nisan 1920 sabahı hayırlı bir Cuma günü dualarla egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyerek açılan gazi meclisimizi yani milletin iradesini yok saymaya çalışanlara asla müsaade etmeyeceğiz. ’’ Dedi.

Mehmet Güzelmansurdan ‘‘Hatay Hayır’’ Diyor! Mehmet Güzelmansurdan ‘‘Hatay Hayır’’ Diyor! Mehmet Güzelmansurdan ‘‘Hatay Hayır’’ Diyor!

Önceki İçerikKyk Yapı Kimyasalları Hatay’da
Sonraki İçerikBaşkan Seyfi Dingil Sarıseki Fuat Tosyalı Tesislerinde İncelemelerde Bulundu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.