Siroz Hastası Bağdioğlu, Yaşam Savaşı Veriyor

40 yaşında Siroz hastası olan Serpil Bağdioğlu’na karaciğer nakli yapılmazsa hayatını kaybedecek.

Konuyla ilgili olarak yetkililere seslenen ve yardım talebinde bulunan Abla Zeynep Yardımcı, maddi imkansızlıklar nedeniyle kardeşine bakmakta zorluk yaşadığını ve kardeşini kaybetmek istemediğini bildirdi.

Abla Yardımcı, “kardeşim için 0 Rh (-) veya (+) kan grubuna sahip bireylerden karaciğer bağışına ihtiyacımız var. Kardeşim yaşam savaşı veriyor, Zor durumdayız, Geleceğimiz nakil yapılmasına bağlı bize yardımcı olun lütfen yardım edin” diyerek yetkililere seslendi.

YETKİLİLERE SESLENİYORUM SESİMİZİ DUYSUNLAR

İletişim telefonlarının 05388745495, 05378124895 olduğunu belirten Abla Zeynep Yardımcı,kardeşinin ölüm döşeğinde olduğunu ifade ederek, “kardeşime karaciğer nakli yapılmazsa yaşayamayacak. Tahlillerimiz tedavilerimiz sonuç vermedi. Her geçen gün daha da kötü oluyor. Bizim sesimizi duyun. Elim kolum bağlandı. Serpil’in yaşaması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama yeterli olmuyor. Yetkililere sesleniyorum sesimizi duysunlar” dedi.

Siroz Hastası Bağdioğlu, Yaşam Savaşı Veriyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.