Kore Gazisi Münir Ercümen İçin Cenaze Töreni Tertiplendi

Belen İlçesi Sarımazı Mahallesinde ikamet eden ve yaklaşık bir yıl önce hanımını kaybeden Kore Gazisi Münir ERCÜMEN 87 yaşında vefat etti.
Kore Gazisi ERCÜMEN’ın Cenazesi Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN, Belediye Başkanı Adnan VURUCU, İskenderun Merkez Komutanlığı Temsilcisi, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Salih AYGÜN, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri, İskenderun İlçesinden askeri erkan, Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcisi, Belen temsilcisi, İlçemiz gazileri ile gazinin yakınlarının da katılımıyla, Merhumun vasiyeti üzerine Sarımazı Sarayburnu Camiinden, Cuma namazını müteakip askeri tören ile kaldırılarak Halilbey Mahallesi mevkiinde bulunan aile kabristanına defnedildi. Defini müteakip Tabutun üstündeki Şanlı Türk Bayrağı ile Hatay Valisi Sayın Erdal ATA’nın ailesine baş sağlığı mesajı Kaymakam Abdulaziz AYDIN tarafından teslim edildi.
Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına sabrı cemil diliyoruz.

Kore Gazisi Münir Ercümen İçin Cenaze Töreni Tertiplendi Kore Gazisi Münir Ercümen İçin Cenaze Töreni Tertiplendi Kore Gazisi Münir Ercümen İçin Cenaze Töreni Tertiplendi Kore Gazisi Münir Ercümen İçin Cenaze Töreni Tertiplendi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.