Sakarya Mahallesinde Parke Döşeme Çalışmaları Devam Ediyor

Sakarya Mahallesi Muhtarı Mustafa Tuzluoğlu ile birlikte Parke Döşeme çalışmaları inceleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İskenderun’u yaşanabilir bir yer haline getirmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Sokaklarımızı daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Yapılan çalışmalardan vatandaşlarımızın son derece memnun olması, bizleri de mutlu ediyor” açıklamasında bulundu.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” İskenderun Belediyesi olarak imkânlarımız ölçüsünde vatandaşlarımızdan gelen her türlü talebi değerlendirerek, çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz. Muhtarlarımız ile iletişim halinde hizmetlerimize devam ediyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızdan gelen her türlü talebi ve öneriyi önemsiyoruz. Yapacağımız hizmetlerde her zaman vatandaşlarımızın görüşlerine başvuracağız, onların taleplerini değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Sakarya Mahallesinde Parke Döşeme Çalışmaları Devam Ediyor Sakarya Mahallesinde Parke Döşeme Çalışmaları Devam Ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.