Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal ”Antalya’yı Tanıyalım Boyayalım”Kitabını Çok Beğendi

Yazar Kaan Metin Çelik ,Antalya Muratpaşa belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal’la görüşüp Antalya için özel tasarlanan ”Antalya’yı Tanıyalım Boyayalım” projesini sundu.

23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı için tasarlanan ”Antalya’yı Tanıyalım Boyayalım” kitabı çok ses getirecek.Hep yerel bölge halkı hemde Antalya’ya gelen yerli ve yabancı Turistlere Antalya’nın tarihi simgesi konumunda olan yerleri tanıtıcı boyama kitapları projesi görüşmesi yapıldı.

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal ”Antalya’yı Tanıyalım Boyayalım” kitabı hakkında yaptığı açıklamada ise ; Kitapların Kültür ve Turizm Bakanlığından onaylı olması ve Antalya’ya gelen turistlerin ilgisini çekerek Antalya’yanın tarihi yerlerini boyama kitabıyla çocukların zihninde kalacağının altını çizdi ve bu sayede Antalya’ya tekrar gelmelerini sağlayacak kitabı çok beğendiğini ifade etti.

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal ”Antalya’yı Tanıyalım Boyayalım”Kitabını Çok Beğendi Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal ”Antalya’yı Tanıyalım Boyayalım”Kitabını Çok Beğendi

Önceki İçerikHatay’da Şehit Düşen Uzman Çavuş’un Kimliği Belli Oldu
Sonraki İçerikEvde temizlik ve bakım hizmetleri devam ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.