İskenderun Belediyesi süt ürünleri satan işyerini mühürledi

İskenderun Belediyesi Mustafa Kemal Mahallesinde sağlıksız bir ortamda süt ürünleri satan bir işyerini mühürledi.
Zabıta ekipleri bir işyerine yaptığı denetim esnasında raflarda çok sayıda sağlıksız yoğurt ve peynir tespit etti.
Sağlıksız bir ortamda üretildiği belirlenen 52 adet 1 Kg, 78 adet 5 Kg yoğurt ile 67 adet 10 kg teneke peyniri Zabıta ekipleri imha etti.
Gerçekleştirilen denetimde sağlıksız olduğu tespit edilen ürünler imha edilmeden önce tek tek sayılarak tutanak altına alındı.
Zabıta ekipleri tarafından titizlikle yapılan denetim sonucunda işyeri mühürlenerek gerekli ceza-i işlem uygulandı.
İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy , vatandaşların her türlü şikâyetlerini İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne iletebileceklerini söyledi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kendi çıkarları uğruna halkın sağlığını hiçe sayarak uygunsuz koşullarda üretilen ürünleri piyasaya sürenler ve sağlığa uygun olmayan ürünleri satışa sunanlarla sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.
Halk sağlığının her şeyden önce geldiğini vurgulayan Başkan Seyfi Dingil, ”vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Zabıta ekiplerimiz haftanın yedi günü ve günün 24 saati görev başındalar. Şimdiye kadar halk sağlığına önem veren, yasal yollardan düzgün iş yapan esnafımızın hep yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz, ama halkın sağlığıyla oynayanlara da asla taviz vermeyeceğiz” dedi.

İskenderun Belediyesi süt ürünleri satan işyerini mühürledi İskenderun Belediyesi süt ürünleri satan işyerini mühürledi İskenderun Belediyesi süt ürünleri satan işyerini mühürledi İskenderun Belediyesi süt ürünleri satan işyerini mühürledi İskenderun Belediyesi süt ürünleri satan işyerini mühürledi İskenderun Belediyesi süt ürünleri satan işyerini mühürledi İskenderun Belediyesi süt ürünleri satan işyerini mühürledi

Önceki İçerikHaytürk De Aylık Nöbet Değişimi
Sonraki İçerikAvrupa portakal, Türkiye şeftali suyu içiyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.