Karaağaçspor, çok daha başarılı olabilmek için destek bekliyor

Futbolda U-15 ve U-17 kategorilerinde aralarında 4 profesyonel takımın da bulunduğu 54 kulübü geride bırakarak Hatay Şampiyonu olan Karaağaçspor, Bölge Şampiyonasına hazırlanıyor.

Karaağaçspor’un futboldaki başarıları sürüyor. İsmail Köybaşı, Selçuk İnan gibi önemli futbolcuları yetiştiren Karaağaçspor U-15 ve U-17 kategorilerinde Hatay’ı temsil edecek.
Hatay genelinde aralarında profesyonel kulüp takımlarının da bulunduğu 54 takımı geride bırakarak önemli bir başarı elde eden Karaağaçspor, Bölge Şampiyonasında ilimizi temsil edecek.
Ayhan Sağıroğlu, Erdi Uysal, Gökhan Karasu ve Efe İslamoğlu tarafından çalıştırılan U-15 ve U-17 takımları, Bölge Şampiyonası fikstürünü bekliyorlar.
Geçen yıl sadece Hatayspor’a 15 futbolcu veren Karaağaçspor altyapısında ise pekçok takımda olmadığı sayıda 400 futbolcu bulunuyor.
7 ayrı kategoride mücadele eden Karaağaçspor Yönetim Kurulu, başarıları nedeniyle futbolcularını kutladı. Yönetim Kurulu üyeleri, “Karaağaçspor yetenekli gençleri yetiştirmeye ve Türk Futbolu’na kazandırmaya devam edecektir. Geçen yıl 5 ayrı kategoride Hatay, 1 kategoride bölge şampiyonu olduk. Bu yıl da iddialıyız ve çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Tüm futbolcularımızı kutluyoruz’’ şeklinde açıklama yaptı.
Yönetim Kurulu açıklamasında ayrıca, futboldaki başarıları ortada olan Karaağaçspor’un ilgili kurum ve kuruluşlardan hiçbir yardım görmediği, bunun olması halinde çok daha başarılı olacağı belirtilerek, “Başta Sayın Valimiz, Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız olmak üzere desteklerini bekliyoruz. Sadece yöneticilerin gayretleri bir yere kadar olabiliyor.” denildi.

Karaağaçspor, çok daha başarılı olabilmek için destek bekliyor Karaağaçspor, çok daha başarılı olabilmek için destek bekliyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.