Başkan Vekili Levent Duman Belediyespor Futbol Okullarını Ziyaret Etti

Belediye spor kompleksinde çalışmalarını sürdüren minik sporcularla yakından ilgilenen İskenderun Belediye Başkan Vekili Levent Duman, ”futbol eğitmenlerimiz ile birlikte görüş alışverişinde bulunduk. Belediye spor olarak şehir genelinde spor kültürünün ilerlemesi için gayret gösteriyoruz. Biz büyük aileyiz. Şehrimizde bulunan gençlerimize imkânlar sağlayarak onlara spor yapmaları için fırsatlar oluşturuyoruz. Sporun yapmanın kötüsü olmaz “dedi.

İskenderun Belediye Başkan Vekili Levent Duman,”İskenderun Belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren futbol takımlarımız antrenmanlara belediye spor kompleksinde devam ediyor. Futbol okullarımızda bulunan minik öğrencilerimiz ile birlikte alt yapı takımlarımızla güçlü bir futbol potansiyeline sahip kulübümüzün yegâne amacı yeni futbolcuların yetiştirilmesine katkı sağlamaktır. Teknik ekiplerimiz tarafından antrenmanlarını yapan geleceğin futbol yıldızlarının her daim yanlarında olacağız.” diye konuştu.

Başkan Vekili Levent Duman Belediyespor Futbol Okullarını Ziyaret Etti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.