Hürriyet Mahallesinde İki Metruk Bina Yıkıldı

İskenderun Belediyesi ilçede tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk yerlerin yıkımına devam ediyor.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Belediye Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler , her gün bölge taramaları ve vatandaş şikâyetlerini değerlendirip, yasal zemin çerçevesinde metruk yapıların tespitini gerçekleştiriyor. İlçe genelinde görselliğe ve huzura büyük önem veriyoruz. Art niyetli insanların barınağı haline gelen bu yapıları sosyal bir sorunun mekânı olmaktan kurtarıyoruz.” dedi.

Başkan Seyfi Dingil ,”Hürriyet Mahallesinde tehlike saçan iki yapıyı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yıkarak, hem çarpık yapılaşmanın önüne geçiyor hem de görüntü kirliliğini ortadan kaldırıyoruz. Çevreye her zaman büyük önem veriyoruz. Bu anlamda ilçemiz metruk yapılardan arındıkça, hem vatandaşımız rahat nefes alıyor, hem de görüntü kirliliğinin önüne geçiyoruz. Vatandaşımızın huzurunu ön planda tutuyoruz. Bu alanlarda yeni yaşam alanları oluşturup vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” diye konuştu.

Hürriyet Mahallesinde İki Metruk Bina Yıkıldı Hürriyet Mahallesinde İki Metruk Bina Yıkıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.