Arsuz Belediye Spor Gaziantep Çıkartmasına Hazır

Arsuz belediye spor bünyesinde 2 yıldır faaliyet gösteren voleybol takımı yoğun bir hazırlık döneminden sonra 10-11-12 şubat tarihlerinde Gaziantep de yapılacak olan erkekler bölgesel lig turnuvasına hazır.
Eylül ayından buna yana Antrenör Serkan KESKİN yönetiminde sıkı bir çalışma temposu sergilen takım tüm hazırlıklarını bitirmiş olup maç saatini beklemeye başladı.
Antrenör Serkan KESKİN yaptığı açıklamada;2016 yılında Hatay merkezde yapılan turnuvada ilk yılında 2. Olarak bitirerek büyük başarı gösteren takımının bu sene aralarına yeni katılan oyuncularla Gaziantep deki turnuvada başarılı olup bir üst lige çıkacaklarına inandığını söyledi.
Takım kaptanı Onur ATAR ilimizi Gaziantep deki turnuvada temsil edecek olan tek takım Arsuz Belediye Spora ve takım arkadaşlarına güvenin tam olduğunu seneye bir üst ligde oynayacaklarını inandığını belirtti.
Takımın en tecrübeli oyuncusu Tamer CAN, Voleybolun bir sevda olduğunu spor yapmanın yaşının olmadığını 50 yaşında olmasına rağmen hala sahalarda olmasının sebebinin gençlere örnek olmak ve spor yapmaktan vazgeçmemelerini göstermek olduğunu ve Arsuz belediye sporu Gaziantep deki turnuvada tüm Hatay halkının desteklerini beklediklerini söyledi.

Arsuz Belediye Spor Gaziantep Çıkartmasına Hazır Arsuz Belediye Spor Gaziantep Çıkartmasına Hazır

Önceki İçerikİskenderun’da Preslenmiş toz esrar maddesi ele geçirildi
Sonraki İçerikMotorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavının Yapılacağı Okullar Açıklandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.