Esnafa 50 Bin Lira Kredi Desteği Verilecek

Esnafların yüreğine su serpecek, nefes almalarına yardımcı olacak olan 50 Bin liralık sıfır faizli kredi destek verilecek.

KOSGEB tarafından bir kez daha KOSGEB veri tabanına kayıtlı güncel KOBİ Beyannamesi onaylı ve Kosgeb desteklerinden yasaklı olamayan Kobilere yine aynı şekilde 50 bin TL üst limitli 12 ay ödemesiz geri kalanını 3 ayda bir eşit taksitler halinde ödemeli toplam 36 ay vadeli KOSGEB Sıfır faizli işletme kredisi desteği verileceği haberi zor durumda olan esnaflar için yeniden bir umut oldu.

Aralık 2016 tarihinde başvurup kredi almaya hak kazanamayan, ancak şartları uygun olan firmalara destek verileceği açıklandı. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan açıklamaya göre; “KOSGEB Sıfır faizli işletme kredisi desteği için yeni başvuru alınmayacaktır. Daha önceden başvuru yapan ve desteği almaya hak kazanamayan ancak şartları uygun olan Kobi ve Esnaflara kredi desteği verilecektir. Ayrıca bundan sonraki süreçte KOSGEB desteklerinden faydalanabilmek için KOBİ’lerin KOSGEB veri tabanında kayıtları güncel tutmaları gerekmektedir.İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına müracaat eden ve bu krediden istifade etmek isteyen Kobilere bilgi güncellemeleri konusunda KOSGEB Temsilcileri tarafından yardımcı olunmaktadır denildi.

Esnafa 50 Bin Lira Kredi Desteği Verilecek

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.