Chp Hatay Milletvekili Birol Ertem’den Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Ziyaret

CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Her mahalleye eşit hizmet yapıyoruz. Toplumun her kesimine faydalı işler yapmanın mücadelesini veriyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. İskenderun’un her anlamda kalkınması ve gelişmesi noktasında her türlü fikri öneriyi önemsiyoruz. Neticede amacımız halka hizmet etmektir” dedi.

CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem ise İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek,” Hatay’da görev yapan belediye başkanlarımıza ziyaretlerde bulunuyoruz. Halka hizmet noktasında belediyelerimize büyük görevler düşüyor. Bizler bölgemizin gelişmesi ve kalkınması noktasında büyük gayretler gösteriyoruz. Bu anlamda halkımıza daha iyi hizmet getirme çabası içerisinde olmaya devam edeceğiz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Chp Hatay Milletvekili Birol Ertem’den Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e Ziyaret

Önceki İçerikHer ilaçla bir bardak su iç
Sonraki İçerikBelen Belediyesinin “Erasmus Proje Yazma Eğitimi” Onaylandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.