İskenderun Camiileri Periyodik Şekilde Temizleniyor

İskenderun belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü Camii, mabet temizlik ekibi Sarıseki Camii, Gaziosmanpaşa Camii, Değirmendere Camii ve Azganlık Camiinde genel temizlik hizmetini gerçekleştirdi.

Başkan Seyfi Dingil, genel temizlik hizmetlerinin yanında kent genelindeki camiilerin ve ibadethanelerin temizlik faaliyetlerini büyük bir titizlikle yapıldığını belirterek,” Bu uygulamamız hem camii cemaati ve din görevlilerimizden büyük takdir topluyor. Camilerin temizlenmesi uygulaması kent genelindeki camilerin temizlenmesi ile devam edecek. Halkımızın ibadetlerini temiz ve hijyenik yerlerde yapması bizim için çok önemli. Her konuda vatandaşımızın yanındayız ve onların hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” verilen hizmet kapsamında camilerin halıları süpürülüyor ve yıkanıyor. Toz alınıyor, camlar ve ayakkabılıklar, mihrap, kürsü, minber vs. camilerin her yeri dip köşe temizleniyor. 4’er kişilik 2 ekip halinde çalışan temizlik ekibi periyodik bir şekilde çalışmalarını devam ettiriyor. Oluşturulan ekip mahallelerde bulunan bütün camileri düzenli ve dönüşümlü olarak temizleyerek vatandaşların temiz ve ferah bir ortamda ibadetlerinin yapılması sağlanıyor.” diye konuştu.

İskenderun Camiileri Periyodik Şekilde Temizleniyor İskenderun Camiileri Periyodik Şekilde Temizleniyor İskenderun Camiileri Periyodik Şekilde Temizleniyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.