Dörtyol Sebze ve Meyve Hallerine Modern Standartlar Getirildi

Dörtyol’daki toptan yaş sebze ve meyve halinde HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından şehir halkına sağlıklı, taze, kaliteli sebze-meyve ulaştırmada ve tüketici taleplerine zamanında cevap verilmesinde önemli adımlar atıldı. Bölgede önemli bir yeri olan sebze ve meyve halinde,41 komisyoncu ile başta ilimiz Hatay olmak üzere Türkiye geneline ürün satışı sağlanıyor. HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından modernize edilen Dörtyol Toptan Yaş Sebze,Meyve Hali, teknolojik, lojistik ve hijyenik açıdan Hatay halkına yakışır bir birim oldu.
HAL İÇERİSİNDEKİ EKSİKLİKLER GİDERİLDİ
Toptan yaş sebze ve meyve hali çalışmaları kapsamında HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı sorumluluğuna dahil edilen hal içinde eksik olan fiyat tabelaları, 16 güvenlik kamerası, hale giriş çıkışta fatura kontrolü, plaka okuma sistemi, haldeki trafik sıkıntılarının ve güvenliğinin zabıta ekipleri tarafından müdahalesi, halin tertip ve düzeninin sağlanması, yaş sebze ve meyve künyelerinin kontrolü, anons (bilgilendirme amaçlı) cihazlarının yapılması, ışıklandırmalar gibi modernize çalışmaları gerçekleştirildi.
HBB Zabıta ekipleri, Dörtyol Toptan Yaş Sebze ve Meyve hal ürünlerin giriş çıkışında yapılan tartım işleminin eksiksiz ve kaliteli olması amacıyla 60 tonluk kantarı sebze haline kazandırdı.
Bunların yanı sıra yaş sebze ve meyve giriş- çıkış kayıtlarının düzenli tutulması ve kayıt dışı işlemlerin önüne geçilmesi için günlük cari hesap bilgilerini de düzenleyerek, bilgilerin kayıt altına alınmasını sağladı.

Dörtyol Sebze ve Meyve Hallerine Modern Standartlar Getirildi Dörtyol Sebze ve Meyve Hallerine Modern Standartlar Getirildi

Önceki İçerikEmniyet Genel Müdürlüğü Kiralık Ev Uyarısı Yaptı
Sonraki İçerikİskenderun Teknik Üniversitesi’nde 2016–2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Güz Dönemi sona erdi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.