Denizciler’de Parke ve Yol Çalışmaları Sürüyor

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Denizciler Mahallesi Atatürk caddesinde kaldırım ve yol yenileme çalışmaları hızla devam ediyor.

Kentin her bölgesinde çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Seyfi Dingil,” ilçe genelindeki yol yapım ve tamir çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. İskenderun Belediyesi genişleyen hizmet alanı ile şehrin dört bir yanında çalışmalara devam ediyor. Kapanan beldelerde ise yol yapım bakım onarım yenileme çalışması sürüyor. İskenderun’da hiçbir şekilde parke taşı döşenmemiş hiçbir cadde, sokak bırakmamış olacağız” dedi.

Başkan Seyfi Dingil,” Amacımız ilçe genelinde vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir. Denizciler bölgesinde de belediye olarak her alanda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Gerek yol kaldırım, gerek sosyal ve kültürel anlamda halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Her mahalleye eşit hizmet götürme gayretindeyiz. Tüm çalışmalarımız daha modern bir İskenderun içidir.” diye konuştu.

Denizciler’de Parke ve Yol Çalışmaları Sürüyor

Önceki İçerikİskenderun’lu Beslenme ve Diyet Uzmanı Kevser Başkara İstanbul’da Adından Söz Ettiriyor
Sonraki İçerikNazım Culha,“Arsuz Kent Konseyi göstermelik kurulmadı”
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.