Yurtlar Kurumundan Halep’e Yardım Kampanyası

Kredi ve Yurtlar Kurumu Hatay İl Müdürlüğü ve bağlı 9 yurdun personelleri, öğrencileri tarafından ‘’HALEP BİZDİR’’, ‘’HALEP BİZDENDİR’’, ‘’HALEP BİZİMLEDİR’’ sloganıyla düzenlenen Halep’e yardım tırı tören ve duayla Cilvegözü sınır kapısına gönderildi.
Halep’li kardeşlerimizin acılarına kulak vererek, yurt müdürlüğü personelleri ve öğrencileri tarafından Hataylı esnaf, işyerleri, sivil toplum kuruluşları vb. işyerlerinden gıda, giyecek, mutfak eşyası, barınma malzemeleri toplanarak Kızılay’a teslim edildi.
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Hatay İl Müdürü İhsan Yılmaz Yaptığı konuşmada “Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu ile Türk Kızılayı arasında imzalanan protokol gereği, Halepli vatandaşlar için 19-30 Aralık 2016 tarihleri arasında yardım kampanyası kapsamında; Kredi ve Yurtlar Kurumu Hatay İl Müdürlüğüne bağlı 9 yurdun personelleri ve öğrencileri tarafından Hataylı esnaf, işyerleri, sivil toplum kuruluşları vb. işyerlerinden gıda, giyecek, mutfak eşyası, barınma malzemeleri toplanmıştır. Bu hayra katkılarından dolayı tüm personel, öğrencilerimiz ve hayırsever işadamlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Toplanan 1 tır dolusu malzemeler Kızılay’dan gelen ekiplere Cilvegözü sınır kapısına götürülmek üzere Hatay İl Müdürlüğünde teslim edildi.
Böylelikle Kredi ve Yurtlar Kurumu Hatay İl Müdürlüğü öğrencileri ve çalışanları; ‘’HALEP BİZDİR’’, ‘’HALEP BİZDENDİR’’, ‘’HALEP BİZİMLEDİR’’ sloganıyla Halepli Kardeşlerimizin acılarına kulak vererek tüm dünyaya göstermiş oldular.

Yurtlar Kurumundan Halep’e Yardım Kampanyası Yurtlar Kurumundan Halep’e Yardım Kampanyası Yurtlar Kurumundan Halep’e Yardım Kampanyası

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.