Pamuk Öğrencileri İlk Karne sevincini yaşadı

İskenderun Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında karne heyecanı yaşandı. 2016-2017 Eğitim öğretim yılına yine iddialı giren Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumunda eğitim gören öğrenciler ve velileri de ilk kez karne heyecanı yaşadılar. İskenderun’da çocuklarının sağlam temellerle eğitimlerine başlamalarını isteyen ve bu amaçla okul öncesi eğitim kurumlarına önem veren velilerin güvendikleri Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarındaki öğrenciler karnelerini öğretmenlerinin ellerinden alarak bu sevinçlerini öğretmenleri ve velileri ile birlikte paylaştılar.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Müdürü Selma Türkoğlu ise ;“Sağlam binalar sağlam temeller üzerine inşa edilir. Bizlerde bu inşaatın temel taşlarını oluşturuyoruz ve öğrencilerimizi eğitime sağlam temeller üzerinde hazırlıyoruz. Bu gün öğrencilerimiz ilk kez karne almanın heyecanını yaşıyorlar. Tüm öğrencilerimize başarılar dilerken, bu öğrencilerimizi özveri ile eğiten yetiştiren öğretmenlerimize de emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Pamuk Öğrencileri İlk Karne sevincini yaşadı Pamuk Öğrencileri İlk Karne sevincini yaşadı Pamuk Öğrencileri İlk Karne sevincini yaşadı Pamuk Öğrencileri İlk Karne sevincini yaşadı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.