Nazım Culha, tatiline giren öğrencilere“Bol bol kitap okuyun” tavsiyesi

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Gökmeydan İlkokulu ve Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine katılarak, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Gerçekleşen törende büyük bir sevgi seliyle karşılanan Başkan Nazım Culha, öğrencilerle sohbet ederken, onlara eğitimin önemini anlattı ve oturduğu sırada kendi öğrencilik yıllarından anılarını paylaştı.
Başkan Culha ayrıca, yarıyıl tatiline giren öğrencilerden çok çalışmalarını, tatillerini bol bol kitap okuyarak ve dinlenerek değerlendirmelerini isterken, velileri de karnesinde kırık notları olan çocuklarına olumsuz bir davranış sergilemek yerine, onları daha çok okumaya motive etmeleri gerektiği yönünde uyardı.
Öğrencilere karnelerini törenle dağıtan Başkan Nazım Culha, iyi bir gelecek için çalıştıklarını belirterek, “”Geleceğin büyükleri olarak sizler hedefleriniz doğrultusunda eğitim alırken, bizler de sizlere daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Kiminiz öğretmen, kiminiz doktor, kiminiz mühendis, belki de kiminiz bir belediye başkanı, bir vali olacaksınız. Sizler geleceğimiz ve yarınlarımızsınız” derken, öğrencilere sömestre tatilini iyi değerlendirmeleri nasihatinde bulundu.

Nazım Culha, tatiline giren öğrencilere“Bol bol kitap okuyun” tavsiyesi Nazım Culha, tatiline giren öğrencilere“Bol bol kitap okuyun” tavsiyesi Nazım Culha, tatiline giren öğrencilere“Bol bol kitap okuyun” tavsiyesi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.