NACİYE SUNA OKTAY TEKİN İLKÖĞRETİMDE İLK YARI KARNE TÖRENİ YAPILDI

2016-2017 Eğitim Öğretim yılının ilk yarıyılı karne töreniyle sona ererken Naciye Suna Oktay tekin Okulunun bahçesinde gerçekleştirilen karne dağıtım törenine İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet TUĞRUL, okul müdürü Mehmet ÇÖRTÜK öğretmenler, çok sayıda veli ve öğrenciler vardı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan törende, açılış konuşmasında İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet TUĞRUL, çocukların ülkemizin geleceği olduğunu vurgulayarak “Yarı yılın yorgunluğunu tatilde atmak en büyük hakkınızdır. Mutlaka bir tatil programı hazırlamalı, 1.dönemdeki eksikliklerinizi gözden geçirmeli, bol bol dinlenmelisiniz. Bunların yanında, tatil programına, arkadaşlarınızla bir araya gelip ortak aktiviteler yapmayı, hobilerinize daha çok zaman ayırmayı da eklemelisiniz.
Sevgili veliler, çocuğumuzun karnesini değerlendirirken, kişiliğini incitmeden, duygularınızı aktarınız. Karnelerindeki durumların onlara olan duygularınızı etkilemesine izin vermeyin.” dedi. Daha sonra Mehmet TUĞRUL Okul müdürü Mehmet ÇÖRTÜK ve Öğretmenler öğrencilerine karne hediyesi olarak çeşitli hediyeler dağıttılar öğrencilerin karne heyecanına ortak oldular.

NACİYE SUNA OKTAY TEKİN İLKÖĞRETİMDE İLK YARI KARNE TÖRENİ YAPILDI NACİYE SUNA OKTAY TEKİN İLKÖĞRETİMDE İLK YARI KARNE TÖRENİ YAPILDI NACİYE SUNA OKTAY TEKİN İLKÖĞRETİMDE İLK YARI KARNE TÖRENİ YAPILDI NACİYE SUNA OKTAY TEKİN İLKÖĞRETİMDE İLK YARI KARNE TÖRENİ YAPILDI

Önceki İçerikPamuk Öğrencileri İlk Karne sevincini yaşadı
Sonraki İçerikAntakya Trafiği Akıllı Sinyalizasyon Sistemine Geçti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.