Hbb’den Miniklere Karne Sürprizi

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde eğitim öğretim gören öğrencilere sürpriz yaparak, ‘Benim Atatürk’üm’ adlı kitabı karne hediyesi olarak dağıttı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın eğitim ve öğretime verdiği önemin bir göstergesi olarak 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk karnesini alan ve sömestr tatilinin yolunu tutan minikleri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hatıralarının konu alındığı kitaplarla buluşturdu.
HBB’nin il genelinde kurduğu stantlar vesilesiyle kitaplarla buluşan minikler, hem karne almanın hem de hediyenin mutluluğunu doya sıya yaşadı. Okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler memnuniyetle karşıladıkları uygulama için HBB ekipleri aracılığıyla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini ilettiler.

Hbb’den Miniklere Karne Sürprizi Hbb’den Miniklere Karne Sürprizi Hbb’den Miniklere Karne Sürprizi Hbb’den Miniklere Karne Sürprizi Hbb’den Miniklere Karne Sürprizi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.