Başkan Vurucu’dan Yarıyıl Mesajı

2016-2017 eğitim öğretim yılı birinci döneminin tamamlanmasıyla, öğrencilerin karne heyecanını yaşadıklarına dikkat çeken Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “2016-2017 eğitim-öğretim yılının yarısını bu gün tamamlıyoruz. Eğitimde yarıyılımız hayırlı uğurlu olsun. Ülke kalkınmasında, refah seviyesinin yükselmesinde eğitimin önemi yadsınamaz.
Gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurmak, bölgemizi ve ülkemizi geliştirmek, geleceğe güvenle bakmak, gerekli bilgi ve donanıma sahip nesiller yetiştirmek eğitimle mümkündür.”
Karne başarısı, tutum ve davranışların güzelliği ile taçlandığını belirten Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, 2016 – 2017 eğitim – öğretim yılı birinci yarıyılın sona ermesi dolayısıyla yayımladığı mesajında, eğitim camiasına iyi bir tatil temennilerini dile getirdi.
Veli ve öğretmenlerimizin çocuklarımıza olan tutumları başarılı bir evlat yetiştirmeyi getirmenin kapılarını araladığın ifade eden Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, iyi bir karnenin elbette önemli olduğunu ancak, davranış ve tutumlarıyla da çocuklarımızı değerlendirmenin önemli olduğunu belirtti.
Başkan Vurucu, öğrencilerin; tatili dinlenerek, okuyarak, çevresine zaman ayırarak, verimli geçirmelerini öneren Başkan Vurucu, Ailelerin kötü karne getiren çocuklarına ılımlı davranmalarını, ikinci dönemde kırık notları telefi edecek yönelmeleri geliştirmelerini istedi.
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, “Sevgili öğrencilerimize, öğretmen ve idarecilerimize ikinci dönemde de sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum” diyerek mesaj verdi.

Başkan Vurucu’dan Yarıyıl Mesajı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.