Ziya Gökalp Caddesi Asfaltlandı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ziya Gökalp caddesinde yolların asfalt ile kaplandığını belirtti.

Başkan Seyfi Dingil, elektrik tellerinin yer altına alma çalışmalarının bitme aşamasında olduğunu belirterek,” Daha önce kentin birçok noktasında başlattığımız asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Altyapı nedeni ile bozulan yollarda yenileme çalışmaları sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz yolları sıcak asfalt ile kaplıyor. Çalışmalar yapılırken muhtarlarımız istek talep ve önerileri de alınıyor. İskenderun’da yollar modern hale geliyor.
ÇALIŞMALAR ŞEHİR MERKEZİNDE YOĞUNLAŞTI
Asfalt çalışmalarının şehir merkezinde yoğunlaştığını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Ulucami caddesinde başlatılan çalışmalar devam ediyor. Yollar ilk önce kazılıyor. Ardından sıcak asfalt ile kaplanıyor. Şimdi de Ziya Gökalp caddesinde çalışmalar devam ediyor. Yollarda yapılan çalışmalar büyük bir titizlikle devam ediyor. Diğer yandan çeşitli nedenlerle bozulan yollarda bakım, onarım, düzenleme ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Tüm yapmış olduğumuz bu hizmetler halkımız için” diye konuştu.
Ziya Gökalp Caddesi Asfaltlandı Ziya Gökalp Caddesi Asfaltlandı Ziya Gökalp Caddesi Asfaltlandı

Önceki İçerikCarl’s Jr Hamburgerde Öğrenciler Yabancı Dil Pratiklerini Gerçekleştirdiler
Sonraki İçerikİskenderun Zabıtası Çöp Toplayıcılarına Geçit Vermiyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.