Akaryakıt ve LPG istasyonlarında denetimler devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi yetkisinde olan gayrı sıhhı müesseseler kapsamında olan akaryakıt ve LPG istasyonlarını denetleyen ekipler işyeri açma ve çalışma ruhsatlarına ilişkin yönetmelik ve ilgili diğer mevzuatlar kapsamında çalışmalarına İl genelinde devam ediyor.
Sağlıklı, Temiz Bir Hatay ilkesiyle denetimlerini sürdüren HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler insan sağlığını koruma, çevre kirliliğine yol açacak unsurları denetleme, yangın patlama olasılığına karşı tedbirlerin alınmasını sağlama, iş ve işçi güvenliği konusunda yapılan çalışmaları denetleme, işçi sağlığını korumaya yönelik çalışmaları denetleyerek yükümlülüklerini fazlasıyla yerine getiriyor.
Zabıta ekipleri rutin olarak yaptıkları denetimlerde yangın tüplerini, market kısmında satılan yiyecek ve içecekleri, tuvaletlerin temizliğini denetleyen ekipler müesseselerde görülen eksiklikleri tespit ederek gerekli tedbirlerin alınması konusunda uyarılarda bulundu.

Akaryakıt ve LPG istasyonlarında denetimler devam ediyor. Akaryakıt ve LPG istasyonlarında denetimler devam ediyor. Akaryakıt ve LPG istasyonlarında denetimler devam ediyor. Akaryakıt ve LPG istasyonlarında denetimler devam ediyor.

Önceki İçerikSık Kullandığı Ağrı Kesici Midesini Deldi
Sonraki İçerikHatay’da Göçmen Kaçakçılığına Darbe Vuruldu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.