Belediye Kursiyerleri Eğitimlerini Pratiğe Dönüştürüyor

İskenderun Belediyesi Denizciler Kadın Kültür Evinde eğitim gören Çocuk Gelişi kursiyerleri Naciye, Suna, Oktay Tekin anaokulunda anasınıfı öğrencileri ile bir araya geldi.
Anasınıfı öğrencilerine çeşitli konularda pratik eğitimler veren kursiyerler daha sonra minik öğrenciler ile hoşça bir vakit geçirdi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, verilen eğitimler ile ilgili yaptığı açıklamada,” Her zaman sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Toplumun tüm kesimlerine yönelik eğitici ve öğretici kurslar açıyoruz. Verilen eğitimlerde kursiyerlerimiz ilgili konularda almış oldukları eğitimleri pratiğe dönüştürüyor. Bu uygulamalar kursiyerin bilgi ve becerilerinin artmasında önemli bir rol oynuyor. Kurs sonunda kursiyerlere sertifika veriliyor. Böylece toplumda eğitimli bireyler yetişiyor” dedi.

İskenderun Halk Eğitim merkezi ile sürekli iletişim hâlinde olduklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Açmış olduğumuz kurslarda eğitimleri halk eğitim merkezinde görevli eğitimciler veriyor. Verilen eğitimler kurs sonunda pratiğe dönüştürülüyor. Kursları başarı ile bitiren kursiyerler çeşitli kurumlarda Çocuk Gelişimi alanında çalışabilmektedirler. Kurslarımız ücretsiz olup tüm vatandaşlarımıza açıktır.” diye konuştu.

Belediye Kursiyerleri Eğitimlerini Pratiğe Dönüştürüyor Belediye Kursiyerleri Eğitimlerini Pratiğe Dönüştürüyor Belediye Kursiyerleri Eğitimlerini Pratiğe Dönüştürüyor

Önceki İçerikİskenderun’da Engeller Kalkıyor Proje başvuruları başladı
Sonraki İçerik2017 Yılının İlk Haftasında 2.839 araç sürücüsüne İdari Para Cezası uygulandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.